| Autor |
Wiadomość |
radek_zel
|
|
Temat postu: Mio P560 a ASUS Mypal 696
Wysłany: Lut 17, 2009 - 09:34
|
|
Zainteresował się Modami
|
|
Witam wszystki uzytkownikow
Jest to moj pierwszy post przegladam juz rozne fora ale nie wiem dalej nic
otomoj problem
Przymierzam sie do kupna pierwszego w moim zyciu palmtopa
oto funkcje jakie by musial miec (w porzadku ważnosci i czestotliwosci uzywania)
1. gps czyli nawigacja( wejscie na karte sdhc najlepiej) (i oczywiscie mozliwosc wgrania roznych map)
2. wifi
3. pakiet ofice
4. odtwarzacz filmow
5. odtwarzacz mp3
i to sa chyba najwazniejsze
Zastanawiam sie nad dwoma modelami
Mio P560 a ASUS Mypal 696
prosze o opinie mam do wydania powiedzmy 1200
jezeli sa jakies lepsze modele albo cos pomieszalem to prosze o podpowiedz
z gory dziekuje i pozdrawiam |
|
|
| |
|
|
|
 |
bastek
|
|
Temat postu:
Wysłany: Maj 13, 2009 - 09:37
|
|
Zainteresował się Modami
|
|
| Używam palmtopa Asus MyPal A696 , jestem bardzo z niego zadowolony ,więc polecam . |
|
|
| |
|
|
|
 |
Riddle
|
|
Temat postu:
Wysłany: Maj 13, 2009 - 19:15
|
|
Całkiem nieźle kombinuje

|
|
A ja polecę iPhone. WiFi jest, gps online jest (a w czerwcu po aktualizacji oprogramowania będzie zwykły, offline), office nie ma (chociaż MS nad nim pracuje) ale jest praktycznie nieprzydatny (pisanie nawet na qwerty to zajęcie dla masochistów), filmy są (duży, 3 calowy ekran), ultrawygodne mp3 jest. Dodatkowo dużo, dużo gier i aplikacji.
Głosy krytyki przeciw iphone to głównie powtarzanie czyjegoś zdania, bez sprawdzenia wiarygodności. Osobiście używam iphone, a wcześniej miałem toshibę g900, czyli pełnoprawny palmtop, lecz nie żałuję zmiany. |
_________________ Intel C2D e8200 ///
>>NEW<< Gigabyte GeForce GTX 260 896MB
/// 2x2GB Patriot LLK /// DFI DK T2/RS /// Corsair HX520W /// Thermaltake Armor Jr. /// Akasa FanControll PRO /// Seagate Barracuda 7200.9 250 GB SATA ||| Logitech G7 LanParty Edition /// Razer eXactMat+eXactRest /// Creative Inspire 2.1 P380 /// LG Flatron 775FT & Samsung SM 223BW
|
| |
|
|
|
 |
|
|
| |